انعقاد تفاهم نامه ساخت یک مدرسه خیرساز در رامشیر

انعقاد تفاهم نامه ساخت یک مدرسه خیرساز در رامشیر

به گزارش دهکده خبر؛ مرکز خوزستان ، مدیر آموزش و پرورش رامشیر گفت: دومین تفاهم نامه ساخت مدرسه خیرساز روستایی در رامشیر با حضور علی قربانی، مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس خوزستان و علیرضا رحیمی خیرِمدرسه ساز منعقد شد.

وی با تقدیر از اقدام خداپسندانه و خیرخواهانه این خیر در ساخت این مدرسه، افزود: ساخت مدرسه صدقه جاریه‌ای است که ثواب ماندگار دنیوی و اخروی دارد و سبب تروج فرهنگ مشارکت در جامعه می‌شود.

شریفی با دعوت از خیران مدرسه ساز رامشیری برای مشارکت فعال در طرح‌های عمرانی آموزش و پرورش، ادامه داد: این شهرستان از ظرفیت زیادی جهت ارتقای سطح امکانات در حوزه تعلیم و تربیت برخوردار است، بنابراین امیدواریم با مشارکت سایر خیران و نیکوکاران شاهد تداوم این رویداد‌ها باشیم.


بیشتر بخوانید: آغاز عملیات ساخت یک مدرسه ۳ کلاسه در هفتکل


مدیر آموزش و پرورش رامشیر در پایان با بیان اینکه روستای حسینیه میرشنان مدرسه ندارد، عنوان کرد: محرومیت زدایی از مناطق کم برخوردار روستایی و فراهم کردن شرایط تحصیل برای دانش آموزان از ارزش‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است که به همت مردم و مسئولان برآورده می‌شود.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2